Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 500 мл. (до рівня 9,5 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
Білки - 11,3 г.
Жири - 5 г.
Вуглеводи - 66,1 г.
Енергетична цінність - 351,4 Ккал.
Об'єм готової страви - 500 мл.
Вага - 90 г.
Термін придатності - 2 роки.
Характеристики Пюре картопляне ЇDLO з яловичиною
Тип їжі
Сушені страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Особливості
Виготовлено в Україні
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
90 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Пюре картопляне ЇDLO з яловичиною
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Пюре картопляне ЇDLO з яловичиною
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися